30 сент. 2006 г., 01:55

Хвани ме за ръка 

  Поэзия
1323 0 8
Хвани ме за ръка, нека заедно да полетим, да бъдем заедно с птиците - волни, свободни, щастливи. Прегърни ме пламенно, нежно и нека с реката сега се слеем, в лудия и бяг да се понесем, в сърцата страстта нека прелее... Седни до мен, не говори, нека помълчим, нека думите сами да се изливат, като любовен дъжд от нашите души!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??