Фръц-фръц със фустана!
Бързам, бързам към мегдана!
Троп-троп с чехли шарени...
Коси черни, устни алени!
До тебе на хорото ще се хвана!
А после и ще ти пристана!
Чакай! Чакай на хорото!
Хвърлила съм ти окото!
© Маргарита Ангелова Все права защищены