24 апр. 2016 г., 21:52  

И днес усмивка ще ти подаря 

  Поэзия » Любовная
479 0 1

И днес усмивка ще ти подаря,
та денят да ти е хубав,
да не ми се мръщиш или да тъжиш,
както времето навън - дъждовно.
Ще те погаля нежно по ръката,
както пеперудата, докосваща цветята,
и ще те целуна страстно, жадно,
както огънят - гората.
И не се сърди - ще те обичам,
и днес, и утре, и до старостта,
макар понякога да съм различна,
обичай ме и ти така!
И днес усмивка ще ти подаря,
и искам с мен да си щастлив,
не се мръщи - денят е хубав,
въпреки че има буря, въпреки дъжда!

 

© Албена Радина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??