25 июн. 2024 г., 20:56

И един Ангел ми стига 

  Поэзия » Философская
188 0 0

 И един Ангел ми стига


И един Ангел ми стига...
И на облак излегнати двама,
да четем от небесната книга
и да "нищим" поредната драма.

 

Да отнеме болките пресни
със крилата си леки, но силни,
да ми пее ангелски песни,
да нарича отвара от билки...

 

И застанали гърбом - да пием,
с тост за Ангела и за Човека...
Той за мен - щастлив, че ме има,
аз за него, че ми е опека...

 

 

24.06.24г.

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??