Влюбена в ритъма ти,
в танцът и песента,
акомпанирали сърцето ти...
Забие то, забие и моето.
Подобно на влак по релсите си
подобно на самолет под слънцето...
И искам да съм този блус
само за теб, само за теб...
дори и всички да са ни свидетели...
Посветен на песента си
заведи душа си да се влее
в ритъма на сърцето ми.
1993 год.
© Тита Все права защищены