10 авг. 2009 г., 13:48

***(и какво?!) 

  Поэзия
1239 0 25

 

 

 

Пестях от думи, ум, живот…

Да си купя ново "аз"

(по възможност –

с цвят на пролет).

 

 

Сега съм премененa!

И какво?!

Оказа се сетрето пошло,

с кърпени джобóве.

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??