8 мая 2015 г., 18:20

И какво ако... 

  Поэзия » Любовная
448 0 1

Ако си танц, така ще те танцувам

докато ти обсебя тялото.

Ще те завъртам и ще те ревнувам...

Да превъртим ще ни е малко!

 

Ако си движение, ще те пресметна.

Ще те засиля и на скорост ще те пусна,

докато прелетиш през световете

и спреш във центъра на устните ми.

 

Ако си война, ще те спечеля, знай -

подмолно, мръсно и без битка.

Ще те започна от началото докрая, докато

те победя и се заситя.

 

Ако си нощ, ще те търкулна

по гладкото на болката ми стръмна.

Ще плача и ще те прегръщам силно,

докато те осъмна.

 

Дали? Дали е нужна тази драма -

да се превземаме, да палим, да вилнеем...

Ако си обич, с нея ще сме по-богати. Ала няма

светът без нашата любов да обеднее.

 

07.05.2015

Велико Търново

© Елица Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??