4 янв. 2005 г., 13:22

И какво от това 

  Поэзия
1067 0 4
Честита нова година!
И какво от това?
Всеки пожелава ти щастие,
но не става точно така!
Защо всеки наивник
толкова глупаво вярва,
че новата година носи любов?
Че чудеса някъде ставали,
но къде точно никой не знае и до сега?
Не вярвам във глупави думи!
Не вярвам във плоски лъжи!
Новата година наистина е по-различна,
но само с това,
че от миналата година се чувствам още по-сама.

© Силвето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??