22 июн. 2022 г., 22:24  

И какво следва оттук нататък(след вота)!? 

  Поэзия » Гражданская
318 0 0

Дали нявга мъдри, адекватни хора
в министерските кресла ще седнат,
или само за пустата власт е зора
и все държавата наша ще е бедна!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??