Трета нощ вече аз не спя.
Греховни мисли в мрака будна ме държат.
Отново твойто име усещам, че изричам -
тайно, сподавено и нежно.
Трета нощ желанието все още ме изгаря
и капка вина в мене не остава.
Отново и отново картини пламенни и грешни
рисува съзнанието ми страстно като художник....
Трета нощ сънят не идва
само спомени изпепеляващи остави ми.
© Снежана Петрова Все права защищены