18 jul 2009, 0:25

И капка вина в мене не остава 

  Poesía » De amor
551 0 0

Трета нощ вече аз не спя.

Греховни мисли в мрака будна ме държат.

 

Отново твойто име усещам, че изричам -

тайно, сподавено и нежно.

 

Трета нощ желанието все още ме изгаря

и капка вина в мене не остава.

 

Отново и отново картини пламенни и грешни

рисува съзнанието ми страстно като художник....

 

Трета нощ сънят не идва

само спомени изпепеляващи остави ми.

 

© Снежана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??