И когато слънцето залезе,
и сложим пердетата тежки
да има кой тихо да обича
непокорното в нас и нашите грешки.
И когато студът се прокрадне,
и грижовно покрие те в мрака
да има в кой нежно да легнеш,
да те обича топло, без мярка.
И когато зората срамежливо надниква,
и животът на ново изгрява
да има с кой да живееш,
и черните дни с любов да озарява .
© Айше Али Все права защищены