23.07.2018 г., 9:54 ч.

И когато... 

  Поезия » Любовна
391 1 1

И когато слънцето залезе,
и сложим пердетата тежки
да има кой тихо да обича
непокорното в нас и нашите грешки.

 

И когато студът се прокрадне,
и грижовно покрие те в мрака
да има в кой нежно да легнеш,
да те обича топло, без мярка.

 

И когато зората срамежливо надниква,

и животът на ново изгрява
да има с кой  да живееш,
и черните дни с любов да озарява .

© Айше Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??