4 авг. 2010 г., 16:19

И когато от мен си отидеш 

  Поэзия » Любовная
691 0 4

Ще те откривам в утро ново,

в изгрева с огнени коси,

в небесна шир ще те откривам,

ще видя твоите очи.

В нежен цвят с роса окъпан,

се крият твоите сълзи,

а вятърът игрив, неспирен,

са ласките, любовните игри.

 

Ще те откривам в ярко слънце,

разпалено във зноен ден,

в дъгата цветна и далечна,

тъй както беше с теб и мен.

 

Ще те откривам в чуден залез,

далеко в планините скрит,

в тиха нощ, в тъмна стая,

във сенки или сън красив.

 

Ще те откривам в песен нежна,

в цвете бяло, в зима снежна,

ще те откривам, де и да погледна,

и някак пак ще си до мен.

© Ивелина Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??