28 сент. 2007 г., 08:15

И МРАКЪТ, СТАНА СВЕТЛИНА ... 

  Поэзия
439 0 4

                 НЕ ДОПУСКАЙ, ЕХ, ДУША,
                 ДА   ТИ   ПРИТЪМНЯВА,
                 МИСЛИ  МРАЧНИ ЗАБРАВИ!
                 ЧЕ   ДУШАТА   Е    ЦВЕТЕ,
                 САМО СВЕТЛИНА, ЗНАЙ,
                  ДАР Е ЗА НЕГО  И  РАЙ...

                  И МИСЛИТЕ  ЧОВЕШКИ,
                  ТУ  МРАЧНИ,  ТУ  ВЕДРИ...
                  ЩЕ ПРИТЕГЛИ  СПРАВЕДЛИВО,
                  СЪРЦЕ  ПРЕЦИЗНО  И ДОБРО,
                  И  БОГ  ЩЕ  ПОДСИЛИ
                  УМЪТ ТИ, ЩЕ ЗНАЕШ ЕДНО:

                  ДОБРО  НА ВСИЧКИ ДАРИ,
                  ПАЗИ  СВЕТЛИНАТА,
                  С МИР   ОСЕНЯЙ  СЪРЦА,
                  ПО ЗРЪНЦЕ  ОТ  ВЯРАТА
                  РАЗДАВАЙ  ИМ  ЩЕДРО
                  И  ПРАВДА, ВСЕКИМУ - ВЕДРО!
                    

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??