26 мая 2020 г., 09:04

...и мухата става...Слон 

  Поэзия » Другая
335 4 5

Битовизми, нервни кризи,
как обичат да крещят.
Нашите кирливи ризи,
като змии сега пълзят.
Камъни, от думи тежки
и душевни синини.
Битието - проби, грешки,
куп вменявани вини.
И прежулил е ярема,
вратовете ни, съвсем,
насериозно пак се взема,
дребният наглед проблем.
Любовта ни на парцали,
мига. Но ще издържи.
След семейните скандали,
въздухът се освежи.
Малко ще понамирсва,
къщата ни на озон.
Но понякога ти писва
и мухата става...Слон.

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??