И не защото те обичам
живея кротко покрай тебе,
а любовта ми – сянка птича -
в небето гасне непотребна.
И не защото си ми нужен
сънувам топлите ти длани,
а с нежността ми незаслужено
единствен вятърът се храни.
И не защото те разбирам
на пръсти тихо отминавам...
И не защото теб избирам...
А просто аз съм си такава.
© Нина Чилиянска Все права защищены