18 окт. 2022 г., 23:29

И още един лазарник 

  Поэзия
147 0 2

шестдесет и три -

няма връщане

назад

 

временце - поспри

хищния си вълчи

глад

 

.........,..,.............,..............

 

ала все пак

е животът

благодат -

 

на любов обрекъл се -

чудат

и свят

 

.........................................

 

тъй че - временце -

бъдѝ

полулетежно

 

и

ще те обичам

извънредно

нежно

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??