22 апр. 2021 г., 07:54

И пак се връщам в онзи ден... 

  Поэзия » Любовная
592 1 0

И пак се връщам в онзи ден,

във който в мен почувствах нещо.

Превъртам времето назад

и спомен не е натъжен,

а истински копнеж, свещен -

миг на влюбване горещо.

Усетих твоя аромат

от мечтан и нежен цвят,

и запленен аз чувах глас

идващ много отдалече.

Възхищавах се в екстаз,

мелодично ме увлече

аурата ти и изцяло

във омая те четях.

С вдъхновение, без грях,

чисто бе ми ти начало...

И пак се връщам в онзи ден,

във който в мен почувствах нещо.

И спомен не е натъжен,

а миг на влюбване горещо.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??