20 мая 2009 г., 23:06

И роди се... 

  Поэзия
557 0 4

Душата - полет на птица,

разтвори мощни криле

и сред облачните кълбета

към своя небесен връх полетя.

Между залеза и зората,

в светлина от сърдечен пожар,

позна своята малка звездица.

От небосклона отрони се чудо...

И роди се, Тя - Любовта.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??