May 20, 2009, 11:06 PM

И роди се... 

  Poetry
609 0 4

Душата - полет на птица,

разтвори мощни криле

и сред облачните кълбета

към своя небесен връх полетя.

Между залеза и зората,

в светлина от сърдечен пожар,

позна своята малка звездица.

От небосклона отрони се чудо...

И роди се, Тя - Любовта.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??