29 авг. 2014 г., 21:08

И съвсем любим 

  Поэзия
275 0 3

Аз търся в теб

зърното,

хляба сладък

дето меси

и изпича със доброто.

Само обич

времената гали

и разчупва питата

на общите ни,

светещи съдби.

Просто зрънце,

казваш.

Всичко повече е -

просто ти.

Съвсем единствен.

И съвсем любим.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??