29.08.2014 г., 21:08 ч.

И съвсем любим 

  Поезия
277 0 3

Аз търся в теб

зърното,

хляба сладък

дето меси

и изпича със доброто.

Само обич

времената гали

и разчупва питата

на общите ни,

светещи съдби.

Просто зрънце,

казваш.

Всичко повече е -

просто ти.

Съвсем единствен.

И съвсем любим.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??