29 ago 2014, 21:08

И съвсем любим 

  Poesía
273 0 3

Аз търся в теб

зърното,

хляба сладък

дето меси

и изпича със доброто.

Само обич

времената гали

и разчупва питата

на общите ни,

светещи съдби.

Просто зрънце,

казваш.

Всичко повече е -

просто ти.

Съвсем единствен.

И съвсем любим.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??