10 мая 2008 г., 15:30

И ти ли... 

  Поэзия » Другая
1140 0 54

 

 

 

                    И ти ли...

                    И ти ли 
                    пак не спиш,
                    приятелю,
                    и с поглед тих
                    броиш звездите,
                    все още 
                    недокоснати
                    и недописани
                    във влюбен стих...
                    И луната,
                    кротката,
                    добра луна...
                    със тебе ли говори...
                    или с мен...
                    за нежността...
                    за младостта...
                    и за красивите
                    любови...
                    Нощта в очите ни
                    синее пак...
                    с нежност
                    в мислите рисува
                    приказка,
                    по-стара
                    от света...
                    как мъж един
                    една жена целува...

 

                    MUZIKA>>> И ТИ ЛИ

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??