И ти ли…
И ти ли ме остави?!
На теб разчитах само…
В самотната си стая,
леглото празно е, голямо…
И ти ли не повярва,
че мога да обичам?!
Да бъда твоя, вярна…
На теб да се обричам!
И ти ли се отказа
да следваш мене сляпо?!
Да промениш света ми,
към нещо ценно, свято…
И ти ли, страдащо сърце ми,
от мене се отрече?!
За нови, истински любови
сили не намирам вече!
© Манипулирам Все права защищены