25 мар. 2021 г., 11:01

И това се случва … 

  Поэзия » Любовная, Юмористическая
515 1 4

Ръката ти безжизнена държа …

В сълзи облян ще те прегърна,

бих продал и съвестта,

ако можех да те върна …

 

Ех, любов, любов как ми убегна …

Сега в леглото сам, пак сам ще легна!

Сам? …

 

А помня, всеки ден минавах край витрината …

Тогава важни бяхме само ние тримата …

Тя, аз … и страстта.

В плен бе моята душа.

 

И не чаках дълго, един път влязох,

погледнах я в очи – тя ми отговори.

Целунах  я – тя цяла пламна,

а жената до мене припадна.

 

Хората навън ни гледаха с презрение,

не бъркаше ни пошлото им мнение.

Отведох я далече от всяка суета.

Бяхме толкова щастливи … у дома.

 

Красавице, Богиньо – ти младостта дари ми,

дни изпълнени с живот, дни незабравими.

Любех я истински, обичах я лудо,

връзката ни беше една магия, чудо.

 

Започнала внезапно, с внезапен край – развръзка,

по-силно я притиснах – тя гръмна и изсъска.

А дълго плаках аз – но стига вече стоп.

Ще купя друга кукла от близкия „сексшоп“.

 

Какво говоря, ах, … прости ми!

 

Ръката ти гумена сега държа,

в сълзи облян ще те прегърна,

бих продал и съвестта,

ако можех да те върна …

… но уви …

 

Сега сме си пак само тримата –

Спомена, аз и навънка ей я – зимата!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря и се радвам за ефекта, обаче пак ще кажа това ще го ошлайфам ... Комичният ефект не се получи достатъчно ...
  • С усмивка и тъга го четох!
    Сега сме си пак само тримата –
    Спомена, аз и навънка ей я – зимата!
  • Привет Зиг, докато го пишех, съм си го представял цветно, едвам ... продължавах, но не стана с такъв ефект, както го усещах, това в един момент ще го пипна ... Нема го тоя хумор, който исках да предам ... Благодаря ...
  • “Целунах я – тя цяла пламна,
    а жената до мене припадна.“ тука се разсмях с глас 😆😆
    Браво, много ми беше приятно и забавно да го прочета!
Предложения
: ??:??