С теб мога да бъда напълно различна,
за другите някак почти непозната,
забързана, скромна, учтива, прилична,
оставах си просто жена сред тълпата.
Но с теб избуявам до буйна жарава
и паля, и жаря, цял пламък разгарям,
стопявам прегради и пак преминавам
и в миг съм комета, високо изгрявам.
Но често съм също и крехка мимоза,
ръце като вейки към тебе поднасям,
на рамото твое със кротост се скланям
и в сънища цветни се бързо пренасям.
Понякога сливам се със синия прилив,
вълна се разливам със морския призив
и птици приканвам до нас да се свият,
сред лоното нежно на вятър приспивен.
И само със тебе съм толкоз различна,
свободна и силна, дори поетична,
различна ли казах, звучи нетипично,
аз просто живея, прераждам се във всичко.
© Сеси Все права защищены
и паля, и жаря, цял пламък разгарям,
стопявам прегради и пак преминавам
и в миг съм комета, високо изгрявам."
............................................................
Много хубав стих, посветен на красивата сила на любовта,
която преражда всичко и всички със своята огнена магия!
ПОЗДРАВИ!