14 нояб. 2007 г., 19:59

И в трудно време 

  Поэзия
809 0 4

                      И    В   ТРУДНО    ВРЕМЕ

                  Не  ще  клекна, не ще се  предам,
                  Българка  горда, в сърцето със плам,
                  за   правда   човешка   дерзая
                  и за  друг  живот, на  НАРОДА, мечтая...!

                  Ех,  Родино,  сиротна,  бедна
                  от  кражби  и  алчност,  пак си  ми последна,
                  с  измами  и  продажни   чеда,
                  на  народа  мой,  носиш  беда след  беда...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??