22 февр. 2023 г., 18:36

Идеал 

  Поэзия » Любовная
613 0 0

Ти си безценен.

Като луната блестиш

в пълнолуние.

Озаряваш в нощта тихия град

 

Ти си непреклонен.

Като корена на дъб

вековен положил

дума, необорен. 

 

Ти си силата, която

ме гали с копринен воал.

Ти си ти..

Ти си Идеал!

© Nikoleta Petkova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??