Ти си безценен.
Като луната блестиш
в пълнолуние.
Озаряваш в нощта тихия град
Ти си непреклонен.
Като корена на дъб
вековен положил
дума, необорен.
Ти си силата, която
ме гали с копринен воал.
Ти си ти..
Ти си Идеал!
© Nikoleta Petkova Todos los derechos reservados