9 июн. 2009 г., 16:49

Иди си... 

  Поэзия
920 0 24

 

 

                                                                                                     На Анета Джурова




Не идвай повече в съня ми.

Иди си. Всичко ти простих.

Душата в себе си се върна...

Немеят моите очи,


изплакали и смях, и радост...

И незапомнили гнева.

Сега смирение и жалост

с необяснима топлота


пречистват дългите години...

И вече ражда се дъга...

Иди си. Искам да премина...
Блести молитвена сълза...


 

© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??