Модерно е да псуваш,
тъй си по-различен.
С ругатни внимание привличаш,
максимата ни е ясна -
"С лошо лесно се издигаш"!
Дръж се грубо и обиждай,
обичай себе си и никой друг!
Хората край тебе ненавиждай
те това и искат - в носа един юмрук!
Душевен мазохизъм, присъщ на сиво време,
налегнал като чума нашето модерно племе!
Искаме идоли-идиоти, те и двете почват с "и" !
Ама мислим ги за синоними...
и си патим от това, нали!?
© Ами Тола Все права защищены