18 июл. 2006 г., 20:08

Идваш за да нараняваш 

  Поэзия
718 0 3

Ти си като дъжда

идваш и си заминаваш

без да знаеш колко болка причиняваш,

обичаш за да нараняваш.

Ти си като вятъра студен

идваш в моя ден

за да прогониш всичко хубаво

и макар да зная, че е глупаво

аз пак те чакам с нетърпение

с все същото нарастващо вълнение.

Идваш всички чувства да убиеш

после ще избягаш и надалече ще се скриеш

така ще стане зная

хайде идвай най-накрая.

© Кристиана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Убиваш ме със свойта обич,
    Очите ти пронизват ме в мъгла...
    Обичай ме,за Бога-
    тук и сега!
  • Мисля, че още може. Поздрави.
  • Много ми харесва наистина!!! - 6 -
Предложения
: ??:??