18.07.2006 г., 20:08 ч.

Идваш за да нараняваш 

  Поезия
717 0 3

Ти си като дъжда

идваш и си заминаваш

без да знаеш колко болка причиняваш,

обичаш за да нараняваш.

Ти си като вятъра студен

идваш в моя ден

за да прогониш всичко хубаво

и макар да зная, че е глупаво

аз пак те чакам с нетърпение

с все същото нарастващо вълнение.

Идваш всички чувства да убиеш

после ще избягаш и надалече ще се скриеш

така ще стане зная

хайде идвай най-накрая.

© Кристиана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Убиваш ме със свойта обич,
    Очите ти пронизват ме в мъгла...
    Обичай ме,за Бога-
    тук и сега!
  • Мисля, че още може. Поздрави.
  • Много ми харесва наистина!!! - 6 -
Предложения
: ??:??