6 окт. 2007 г., 00:10

Игра 

  Поэзия » Другая
604 0 3

Играта в мен прелива.
Научих се да съм щастлива!
Едно въже беше
прерязано от остър нож,
държан от справедливото ни общество...

Поисках аз да се обеся на въжето –
но се отказах...
и сега съм тука, ето.

Играта в мен прелива.

2006-2007

© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??