10 нояб. 2013 г., 12:42

Игра 

  Поэзия » Философская
784 0 12

 

Игра на природата и на ума.
И аз участвах в нея.
Не е чудно, че ще умра.
Чудното е, че живея.


Ще остане стихотворение.
Без да го има поета.
Както светът е творение,
а не се вижда Твореца.

 

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??