28 нояб. 2006 г., 00:50

Игра на думи 

  Поэзия
884 0 7
Ако "там" превърне се във "тука",
а "преди" - във думата "сега",
тогава нямаше да е "разлъка",
а "истинска любов в нощта".

Ако миналото "беше"
превърне се в сегашно "е",
нямаше от мен да си далече
и пусто да е моето сърце.


Ако думичката "болка" беше
превърната във "щастие" сега,
щях да съм Човек, а не човече,
побрал във шепи и света!


За теб ако не ме болеше
щастлива щях да съм сега,
сърцето пък по-силно ако беше
нямаше да ме боли в нощта!

© Искра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??