на Смешко с поздрав!
От сайта лъха на парфюм,
а ти си алергичен.
Обличаш новия костюм
за среща романтична!
Пристягаш възела, дори
обличаш нова риза
и слагаш в джоба куп пари,
че с нея ще излизаш!
Но вместо милото писмо
пристига есемесче,
че друг обича тя... и то -
в едно прощално редче!
Какъв измамен аромат
от стихове парфюмени!...
Настъпва нежелан обрат
в една игра на думи!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены