И ти си взел. И аз съм взел.
И двамата живеем в грях.
Парите, са ни обща цел.
Мечтаем да се къпем в тях.
Ти лъжеш нагло. Аз с финес.
Но скоро ще се разменим.
С лъжи и хули - към прогрес
и светли бъднини вървим.
И ти си трол. И аз съм трол.
И в настоящия момент
борбата е - за всеки стол
във следващия парламент.
Ти хрупаш лук. Аз ям салам.
Върви народа възроден.
В Игра на тролове, без срам,
оплюваме се... всеки ден.
Йри
Йовев
Май
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены