26 мая 2021 г., 00:22

Или ... 

  Поэзия
287 0 2

 

 

 

Може би няма да си моя.

Никога!

Но душата ми се моли -

викай я!

Викам и викът ми се разбива

във прибоя,

а отсреща друг глас ме облива -

твоят ...

И в полет унесени,

ние - гларус и чайка,

докосваме с срилете си

вълните безкрайни

на морето си

с надежда потайна

да разтворим небето си ...

Там или ще се срещнем

неслучайно

или само дъга ще оставим

след себе си ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??