2 мар. 2011 г., 21:36

Илюзия 

  Поэзия » Философская
423 0 1

Красива си, тъй алено червена,
тъй жарещо нашепваща любов.
Така ще те запомня, непленена,
все тичаща след нечий зов.

Сам създадох те и сам убих те,
 за тебе вече не тъжа...
И най-подир се запознахме -
не си Илюзия, ти просто си Лъжа...

© Нина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??