30 нояб. 2016 г., 20:05

Има очи 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
730 2 3

Има очи, които обичам

безкрайно много...

Има очи, които не мога

да забравя, защото са се

запечатали в ума и съзнанието ми...

Не спирам да мисля, за тези две

очи, за които се оглеждам постоянно

и денем и нощем...

Не спирам да мисля за тях...

Има едни очи, които ме

гледат с нежност и любов

както никога преди...

Тези очи са на моят любим,

който обичам безкрайно Много...

© Виолета Перфанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??