24 сент. 2021 г., 15:24

Има дни 

  Поэзия » Другая
323 3 9

Има дни, във които притихвам
в топла ласка на странна тъга,
не боли, не жадувам, не искам,
а потъвам докрай в самота.

Има дни, във които замирам
и се губя в прикрити следи,
и във мен капка кръв не намирам,
а очите се къпят в сълзи.

Има дни, във които се скривам
от света, все надвесен над мен,
зъби в устните яростно впивам
и отбягвам смутения ден.

Някой ден съм безкрайно ранима,
капе кръв по заспали следи,
и вали от сърцето ми зима,
и боли, и вали, и боли...

 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??