22 февр. 2019 г., 12:10

Има ли любов 

  Поэзия » Любовная
590 0 0

Има ли любов сред хората се питам

или само на думи е това.

Нещо ти запалва сърцето и угасва на мига.

Няма нищо вечно - колко вярно е това.

Човек днес обича, а утре мрази от дън душа.

Няма любов, само лични интереси -

каква грозна истина е това.

Човекът дава си сърцето, а после размисля

и си го прибира във гръдта.

Баналните слова за любовта

всеки от нас е чул поне веднъж.

А любовта - за нея не се говори,

а се чувства от дън душа.

© Пламена Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??