18 мар. 2015 г., 21:20

Има любов 

  Поэзия
419 0 1

Има любов! Много щастлива!
И такава, която боли.
Многолика и много различна.
И лечебна, и носеща рани.


Ту взаимна и нежна,
ту отхвърлена. Непоискана.
В кадифени постели осъмнала,
или скитаща и бездомна.

 

Има много любов по света.
Има зима, и пролетно слънце.
Протегни си към мене дланта,
за да бъда за тебе кокиче. 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??