имам песен за теб...
ненаписана –
дреме
в дъха
на заспало дете...
сутрин
мечта е
разлистена...
като полъх
в безлунно
небе...
вечер...
пари
ръждиво
в очите
и се стича
безмълвно
в плътта
имам песен
за теб
ненаписана
и пътека
безлунна
тъга...
© Бехрин Все права защищены