18 jun 2009, 20:53

Имам песен за теб... 

  Poesía
918 0 23

 

 

имам песен за теб...

 

ненаписана –

дреме

в дъха

на заспало дете...

 

сутрин

мечта е

разлистена...

 

като полъх

в безлунно   

небе...

 

 

вечер...

 

пари

ръждиво

в очите

 

и се стича

безмълвно

в плътта

 

имам песен

за теб

ненаписана

 

и пътека

безлунна

тъга...

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??