18.06.2009 г., 20:53 ч.

Имам песен за теб... 

  Поезия
940 0 23

 

 

имам песен за теб...

 

ненаписана –

дреме

в дъха

на заспало дете...

 

сутрин

мечта е

разлистена...

 

като полъх

в безлунно   

небе...

 

 

вечер...

 

пари

ръждиво

в очите

 

и се стича

безмълвно

в плътта

 

имам песен

за теб

ненаписана

 

и пътека

безлунна

тъга...

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??