14 дек. 2015 г., 18:34

Имаш ли сили 

  Поэзия » Любовная
398 0 1

Да потъна във теб... Да потънеш във мен...
сред безвремие и безтегловност...
Възроден и свободен, омиротворен,
без оковите страх и тревожност.

Да се слея със теб... Да се слееш със мен...
и да бъдем, да бъдем щастливи...
Аз живея във теб... Ти живееш във мен...
Да обичаш имаш ли сили?

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??